SPENST FLORØ

 

Spenst Florø er byens største treningsenter (1500 kvm) – med eit bredt aktivitetstilbud for folk i alle aldrer.
 

Senteret åpnet i august 2015 og tilbyr Florø og omegn nye og freshe, luftige lokaler, varierte treningsmuligheter og ikke minst nytt treningsutstyr. Treningssenteret har i tillegg dyktig personell innafor personleg trening, kiropraktikk og fysioterapi. Desse kan hjelpe deg med behandling, tilrettelegging og oppfølging med trening og mykje meir. 
 


Det er også eit variert utvalg av gruppetimar som ein kan delta på om ein er medlem. Seniortimar, spinning, styrketrening, slyngetrening og meir er berre eksempel på det senteret har å tilby. 

 


Senteret har i stor grad noko å tilby for dei fleste. Ta ein tur innom så skjønner du kva vi mener! Du kan for eksempel nytte deg av ein GRATIS PRØVETIME.


Klikk HER for kontakinformasjon Spenst Florø!


 

Børge_Leknes_Fysioterapi_-_Foto_Johan_Je

VARIERT UTSTYR - NOKO FOR EIN KVAR SMAK

Det første du møter på i 1. etasje når du kjem inn på Spenst Florø er resepsjonen. Deretter kan du benytte deg av garderobefasilitetane som er i same etasje. I tillegg finn du kondisjonsrom med blant anna tredemølle, trappemaskin, syklar av ulikt slag og elipsemaskin. Det er også ein stor sal som blir nytta i diverse gruppetimar.

I 2. etasje finn styrketreningseksjonen og eit avsatt område til rolegare aktivitet som tøying og eigenvektsøvingar. Det er eit variert utval av maskiner, frie vekter og kabelapparat tilgjengeleg. 

I tillegg finn ein i 2. etasje diverse behandlerar. Florø Kiropraktorsenter, Leknes Fysioterapi og Florø Massasjesenter/Ideal helse har blant anna kontor i denne etasjen. 

Senteret ber preg av kvalitet og ein god atmosfære. Dei luftige lokala er behagleg å trene i og det er nok av utstyr å boltre seg med.

Børge_Leknes_Fysioterapi_-_Foto_Johan_Je
Opphaldsrom
Opphaldsrom

Sittegruppe for senteret sine kundar.

press to zoom
Eleikostenger og stativer
Eleikostenger og stativer

press to zoom
Tredemøller
Tredemøller

Vi har fleire tredemølle og det er som oftast grei kapasitet på desse

press to zoom
Opphaldsrom
Opphaldsrom

Sittegruppe for senteret sine kundar.

press to zoom
1/6